RENOTRAPDEUR
VOLLEDIGE RENOVATIE VAN A TOT Z

Wat doen we?

Met meer dan 30 jaar ervaring als zelfstandige ben ik uw geschikte partner voor al uw schilder- en behangwerken, en renovaties. Ik zet graag mijn levenswerk verder zolang ik gezond ben en het graag doe. Indien u met vragen zit, gelieve mij te contacteren via de contactpagina. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op om uw probleem op te lossen.

Behangen

Het aanbrengen van decoratief behang is een van werkzaamheden. Ruimtes die meer onderhevig zijn aan mechanische schade, trappen of gangen bijvoorbeeld) kunnen we met glasweefsel met verschillende motieven plakken en nadien schilderen. Gescheurde plafonds of muren kunnen wij ter versteviging met glasvlies beplakken. Reeds 20 jaar heb ik ervaring in alle renovatie en restauraties.

Totaalafwerking

Wij bezorgen een TOTALE afwerking, waarbij het hout tot zijn oorspronkelijke originaliteit komt, zonder oplapwerk. Klik op de rubrieken om U te overtuigen van het resultaat.

Houtafwerking

Het gebruik van een beits (verschillende kleuren) en een 2-componentenvernis op basis van acrylaathars en/of waterdragend vernis (die niet verkleurt door de zon) laat mij toe een garantie te geven van 20 jaar.